Kanapitsa - Skiathos

Kanapitsa
'Sporades' - Skiathos
'Sporades' - Attribution: ForsterFoto

Kanapitsa är en annan liten resort nära en strand med samma namn som är en idealisk plats, inte långt från staden Skiathos och inte endast en trettio minuters körning från flygplatsen. Därför, om du stannar i Kanapitsa så finns allt till hands. Även om Kanapitsa har varit väldigt populärt vid vissa tider, så har den lyckats att hålla dess äkthet utan att dem blivit för påverkad av utvecklingen i regionen.

Dess pittoreska natur tillsammans med dess klarblåa vatten, den mjuka sanden och den söta viken av Kalamaki, som är närliggande, gör Kanapitsa till den perfekta destinationen för familjer och för de som föredrar att spendera en fridfull tid på denna livliga ö.

Boendealternativ, såsom hotell och studios, är belägna nära stranden där du också kommer att hitta tavernor som serverar ouzo ackompanjerat med delikata skaldjur. Stranden är välorganiserad och bra för simning och vattensporter, som vindsurfing, sportdykning med luftapparat och vattenskoter. Från här så är utflykter till Skopelos och Tsougrias organiserade såväl som korta resor till intilliggande stränder.

Bara hoppa på en havstaxi och avnjut en romantisk solnedgång på vägen tillbaka till Skiathos gamla hamn!
Hotell och lägenheter Hotell i Kanapitsa Kanapitsa