Megali Ammos: Var så nära staden Skiathos som möjligt

Megali Ammos
'Megali Ammos Beach Skiathos Greece' - Skiathos
'Megali Ammos Beach Skiathos Greece' - Attribution: Kullez

Skulle du vilja vara så nära staden Skiathos som möjligt, men också avnjuta atmosfären av en turist-resort? Varför inte stanna vid ett av hotellen och studios i Megali Ammos? Området är nästan exklusivt en sommar-resort med många traditionella eller mer moderna gästhus och hotell. Det är det närmsta stället till Staden Skiathos och är lättillgängligt till fots då det är precis bredvid staden.

Megali Ammos på Grekiska betyder stor sand. Namnet är indikativt av regionen med dess sandiga, mjuka strand som sträcker sig för flera meter längs stranden på grund av dess plats, så är den favoriserad av både lokalbefolkningen och av turister som gillar att solbada och ta sommardrinkar vid strandbarer hittade här. Anpassa en "när du är i Grekland" attityd och ta en lunch vid en av de många "ouzeriorna" - platserna där ouzo och småbitar av mat, kallade "mezedes" serveras. Efter att du gått och simmat i de klara vattnen av Megali Ammos, så är det totalt värt det att avnjuta en Grekisk måltid! Det borde följas av en tupplur på Grekiskt sätt vid de komfortabla hotellen och studios hittade precis vid början av stranden. Det finns en/ett för allas budget.

Resorterna är i ett sådant bekvämt avstånd från staden Skiathos att du kan gå ut på kvällen och sedan gå tillbaka till ditt rum antingen till fots, med buss eller taxi utan att spendera massa pengar. På morgonen, så kan du antingen ligga i din solstol och kanske vila för bakfyllan av den föregående natten eller registrera för vattensporter vid vattensportskolan som är sagd att vara den mest organiserade på ön. Kom ihåg att Megali Ammos verkligen kan bli livligt och befolkat särskilt på högsäsongen, därför, om du föredrar privatliv och lugn, så kan du komma att behöva besöka denna strand någon annan gång. Detta gör inte din vistelse i Megali Ammos mindre bekväm dock, då bussar går till andra stränder reguljärt. Alternativt, så skulle du kunna slå två flugor i en smäll och försöka gå runt klipporna mot den östra sidan där det inte finns solstolar och parasoll, stranden är mycket lugnare där.

Avnjut alla fördelar av att vara så nära staden Skiathos och besök Megali Ammos. Du kommer att få de bästa boendena och faciliteterna till prisvänliga priser utan att spendera något för transport!
Hotell och lägenheter Hotell i Megali Ammos Megali Ammos