Att Vistas i Koukounaries

Koukounaries
'koukounaries beach' - Skiathos
'koukounaries beach' - Attribution: Diego

Koukounaries är ett av de få bostadsområden på ön bortsett från staden Skiathos. Det är en liten, relativt lugn, men söt by belägen nära barrskogen från vilken den tog sitt namn. Koukounaries på Grekiska är ett vardagligt, alternativt namn för barrträd. Dess kända strand är väldigt nära byn och dess rykte att vara den bästa stranden på Skiathos, och hela Grekland eller till och med Medelhavet har lett till enorm utveckling av regionen. Det finns 150 personer som bor där permanent och de är mest involverade i reseindustrin.

Om du vill undvika staden Skiathos jäkt och stress och om du föredrar ett mer alternativt sätt att spendera din semester på, Koukounarieskan komma att vara den idealiska destinationen för dig. De olika hotellen och rummen som finnsi byn kan erbjuda en bred selektion av boenden, som rangerar från lyxiga hotell till simpla, men komfortabla rum att hyra. Att stanna i Koukounaries kommer att addera kvalitet till dina semesterdagar då du kommer att anslutas med naturen och skönheten av omgivningarna, lämnandes alla dina problem bakom dig och hittandes fred inom dig själv. Det är idealiskt för familjer och naturälskare såväl som för unga personer och äventyrare.

Tror du att bara Staden Skiathos har faciliteter och affärer? I Koukounarie, så kommer du att hitta många restauranger, tavernor och snackbarer att äta lunch, middag eller en snabb matbit på. Då byn inte är väldigt stor, så är allt inom bekvämligt avstånd. Vi restaurangerna av regionen, så kan du smaka på internationella maträtter, traditionella Grekiska maträtter och skaldjur. Hursomhelst, om du fortfarande vill uppleva nattlivet av staden Skiathos, bara ta en av de frekvent gående bussarna som ansluter de två platserna och du kommer att vara där innan du vet det. Du kan också ringa en taxi eller hyra en bil.

Ett annat privilegium som du kommer att avnjuta, om du väljer att spendera dina semesterdagar på Koukounaries, är att du kommer att ha den mest fantastiska stranden på ön. Stranden är välorganiserad, med solstolar och parasoll såväl som med snackbarer och kiosker för att tillgodose dina grundläggande behov. För de sportiga resenärerna, så finns det vattensportskolor på stranden och vi rekommenderar att du dyker med luftapparat för att utforska det vackra havet och dela strålande fotografier från din semester i Grekland med dina vänner. Alternativt, du skulle kunna besöka våtlandet precis bakom stranden.

Koukounaries väntar på att du ska utforska dem och avnjuta dess naturliga skönhet och gästvänligheten av lokalbefolkningen!
Hotell och lägenheter Hotell i Koukounaries Koukounaries