Troulos - Skiathos

Troulos
'Τρουλονήσι - Σκιάθος' - Skiathos
'Τρουλονήσι - Σκιάθος' - Attribution: Αλέξανδρος

Troulos är en liten resort runt stranden av området och bägge fick namnet av den lilla holmen mittemot dem som har formen av en kristen ortodox kupol. Byn med den imponerande vita sanden är belägen 9 kilometer sydväst om Staden Skiathos i den vindlösa sydkusten. Platsen är idealisk för familjer på grund av de kristallklara och lugna vattnen, livvaktspersonalen som är på stranden på en daglig basis och varieteten av faciliteter för att tillgodose småbarnsfamiljers behov.

Det är ett av de livligaste områdena på ön och det finns många bra restauranger, tavernor, snackbarer och hotell precis vid havet. I vattensportskolan som du hittar här så kan du till och med hyra motorbåtar för att göra trippar till de mindre, söta och lugna stränderna runt uddarna som inte kan tillträdas annars. Bland resten av faciliteter erbjudna i Troulos, så finns det massa supermarknader för dina dagliga behov, därför så behöver du inte gå till Staden Skiathos för shopping. För att addera mer roligheter och förmodligen för att ge en mer lyxig känsla till sina semesterdagar, så finns det poolbarer med pooler öppna för allmänheten som drivs i Troulos. För någon anledning så är platsen särskilt favoriserad av Brittiskt folk och deras influens på regionen är så stark att det ibland ser ut som en Engelsk etablering.

För de som älskar äventyr, så finns det väldefinierade gångspår till stranden Aselinos eller till och med till området Mandraki, men det är ganska långt till det senare nämnda. För simmaren i dig, så skulle du kunna simma till Troulonisis steniga klippor - holmen mittemot Troulos!

Om Troulos kittlar din fantasi, tveka inte att boka ett rum i ett av boendealternativen i regionen. De flesta av dem är långt från stranden, för att se till att du kommer att avnjuta en avslappnad semester!
Hotell och lägenheter Hotell i Troulos Troulos